De zomer is inmiddels voorbij en de herfst heeft zijn intrede gedaan. Hoogste tijd om weer aan de slag te gaan met de snijplotter!
In editie 3 van PlotatHome besteden we aandacht aan de herfst en daarom vind je diverse projecten met herfstbladeren. Leuke sfeervolle werkstukken voor in je huis of om mee naar buiten te nemen. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de komende feestdagen. Het Sinterklaasfeest vráágt om zelfgemaakte cadeautjes en decoraties. Begin nu alvast om straks je huis te kunnen voorzien van een gezellige Sinterklaassfeer.

En wat dacht je van Kerst?
De uitgelezen periode om je huis te voorzien van sfeervolle verlichting. Verstuur zelfgemaakte uitnodigingen voor een gezellig avondje borrelen en proost met persoonlijke glazen. Let ook goed op de pagina’s ‘Goed om te weten’ en ‘Tips & Trucs’. Je vindt hier namelijk hele leuke en bruikbare tips. Ook vind je de nodige de technische uitleg en een miniworkshop waarmee je je software nog beter kunt doorgronden.

In dit nummer vind je o.a.
Etsen * Inciretechniek van papier * Deurmat sjabloneren * Shopper met herfstbladeren * Raam (puzzel)stickers * Slinger van jute * Sinterklaasitems en leuke Kerstprojecten
Technisch uitleg:
We gaan patronen samensmelten en samenvoegen, zelf een patroon ontwerpen en een woordslinger maken.