Na vier succesvolle uitgaven van PlotatHome gaan we alweer onze tweede jaargang in!
Ook deze keer hebben we een editie boordevol originele werkstukken waar je zo aan zult willen beginnen. Met de werkstukken doe je zowel kinderen als volwassenen een plezier.
De eerste tulpen en krokussen steken alweer uit de grond, maar we geven je weinig tijd voor een grondige voorjaarsschoonmaak.
De nieuwe PlotatHome staat namelijk barstensvol leuke en creatieve ideeën, zoals bijvoorbeeld alles wat een feestelijk bedankje nodig heeft. Van stijlvolle doosjes, pepermuntrolletjes als bedankjes tot labels gemaakt in vele verschillende vormen en met allerlei technieken.

Nieuw in deze vijfde uitgave is het gebruik van de Cricut snijplotter. In de werkbeschrijvingen geven we hiervoor waar nodig de juiste aanwijzingen. Ook in technische artikelen krijgt de Cricut Design Space uitgebreid aandacht. Kortom: PlotatHome is een all round tijdschrift voor de snijplotter, nu met acht pagina’s extra!

In dit nummer vind je o.a.
Mr. & Mrs. Kussens * CM-grapje * Medical alert * Babydeken * Dienblad in oosterse sferen * Ingeblikt bedankje * Sleutelrekje * Kleerhangers * Kapstok * Magneten * Moederdag mini-album* Trouwen * Quilt met flexfolie * Huisjes van stof * Plotter lettering * Snijplank branden * Tafel pimpen
Technische uitleg:
Tekst aanpassen en Knock out!

Abonnees kunnen de 5de editie van PlotatHome verwachten vanaf vrijdag 6 april.
Het blad is in de winkels verkrijgbaar vanaf 10 april 2018