Editie 7 is verschenen.
Het magazine is in de winkels verkrijgbaar vanaf woensdag 11 oktober

Deze editie staat vol inspirerende projecten voor de herfst en komende feestdagen.

  • Zo doet Halloween steeds meer z’n intrede in ons land. Dit inspireerde ons om leuke en lekkere traktaties te maken en ook een mooi houten welkomsbord.
  • Daarna komt het Sinterklaasfeest alweer in zicht. Natuurlijk wil elk kind wel zo’n geweldig Sinterklaas shirt, bewerkt met onder andere glow in the darkverf! Ook aan de cadeautjes is gedacht!
  • Voor kerst hebben we ideeën om kerstkaarten te maken, kerstversiering mag natuurlijk niet ontbreken, maar ook aan het stylen van je kersttafel is gedacht.

Herfstsfeer in huis
In dit nummer vind je ook hoe je een leuke herfstsfeer kunt aanbrengen in huis. Een geweldige tafelloper waarbij gebruik wordt gemaakt van zeefdrukken. Of wat dacht je van een gezellige avond met vrienden of vriendinnen? ‘Hello wine’ en na een paar glaasjes wijn zijn al je zorgen verdwenen. Maar je kunt ook je zorgen laten verdwijnen met de bijzondere dromenvanger. Volgens de legende worden de slechte dromen gevangen in het web en glijden ze er vervolgens in de morgen weer af!

Sfeervolle verlichting, een vrolijke herfstsjaal of een quilt? Dit alles vind je hier in dit nummer.
Natuurlijk ontbreekt de technische uitleg van diverse soorten software en nuttige Tips&Trucs niet.

Wij hebben weer heel enthousiast gewerkt om een gevarieerd tijdschrift te maken. Vol met heel veel projecten en gratis snijpatronen, die je kunt namaken of je eigen draai eraan geven. Graag zien we de projecten die je hebt gemaakt. Stuur je eens een foto en berichtje? Wij zouden het leuk vinden als de mailbox volloopt.

Dan rest ons je weer heel veel plezier te wensen met deze uitgave!

In dit nummer vind je o.a.
Droomvanger * zeefdrukken * sinterklaas * kerstballen * kerstkaarten* sierlijke sjaal * snel ‘borduren’ *labels maken* placemats * sfeerverlichting * halloween* woordwolk * etsen* kerst zakjes * sierraden maken * moderne quilt * 3D folie
Technisch:
Tekst in cirkel * embossen en debossen * fototekst
Heb je geen abonnement? Dan is de digitale versie ook te koop in de App store van MagZine.
Voor meer informatie ga naar onze site
https://stitchathome.nl/abonnementen/klantenservice-stitchathome/