We gaan alweer onze derde jaargang in!

We hebben geprobeerd een diversiteit aan projecten voor je samen te stellen.
Wat dacht je van een leuke kofferband met de skyline van diverse wereldsteden? Ook aan Pasen en Valentijn hebben we aandacht besteed. We gaan vilt snijden en aan de quiltsters is gedacht. ‘Meten is weten’ en ‘Een dikke zoen van…’ zijn nog twee leuke voorbeelden van onze werkstukken.

Uiteraard hebben we weer aandacht aan de software besteed. In deze uitgave vind je weer een leuke uitdaging om de diverse mogelijkheden uit te proberen met je software.
Naast dit alles hebben we ook weer een grote verscheidenheid aan materialen voor je uitgeprobeerd. Foam snijden, leer verwerken, flexfolie Disco, duck tape en nog veel meer.

Raak net als wij geïnspireerd door alle mogelijkheden van de snijplotter en de diversiteit aan materialen. Gebruik de snijpatronen ook eens uit met andere materialen en pas de technieken toe op andere projecten. Er kan zoveel meer met een snijpatroon!

In dit nummer vind je o.a.
Bloemen van foam * Dikke zoen * 3D puff flexfolie * Etsen op leisteen * Hexagons * Glas in lood * Kofferbanden * Paasslinger * Valentijns doosjes * Wijnkist als bloemenbak * Sjabloon * Sfeerverlichting * Sneeuwkristallen * Stoer met leer * Vilt snijden * Waxinelichtjes.
Technische uitleg:
Uitleg van snijpatronen en snijpatronen ontwerpen.