Ben je abonnee? Dan kun je het magazine vanaf woensdag 3 april verwachten.
In de webwinkel en boekhandel vanaf donderdag 11 april.

Het vroege voorjaar is voorbij, de zomer nog net niet begonnen. Deze komende editie staat dan ook boordevol met inspirerende projecten die daarop aansluiten.
Wij hebben een sfeervolle tuintafel gemaakt. En zijn natuurlijk benieuwd hoe jullie deze gaan maken!
Of de vlag bijvoorbeeld, zo kunnen alvast voorbereidingen getroffen worden voor ‘einde schooljaar’.

Ook gaan we hergebruiken. Dit doen we met papier uit bijvoorbeeld een oude Bosatlas waar we enveloppen van gemaakt hebben.
Voor het huis en de cactussen gebruik je daarentegen fijn gekleurd cardstock papier.

Uiteraard ook leuke projecten met flexfolie. Borstzakjes op je shirt, dikke dames en dikke heren die van het goede leven houden, een complete outfit, of wat dacht je er van om je mooi ingepakte geschenkjes te decoreren met knijpers.

Raak net als wij geïnspireerd door alle mogelijkheden van de snijplotter en de diversiteit aan materialen. Gebruik de snijpatronen ook eens uit met andere materialen en pas de technieken toe op andere projecten. Er kan zoveel meer met een snijpatroon!

In dit nummer vind je o.a.
Bloemen outfit * Boekenleggers * Cactussen * Dikke dames * Etagère * Enveloppen * Ezelsoren * Geslaagd * Hartendief * Hoes voor e-reader * Huis *Kikker * Magneten * Plantenstekers * Theedoos * Tuintafel * Veranda decoratie * Vrolijke heren

Technische uitleg:
Pixcanmat * foto bewerken tot snijpatroon * mini workshop vlinderrand