Gezelligheid kent geen tijd!

Deze uitdrukking klopt voor ons, creatieve mensen, als een bus! Zeker nu de dagen weer korter zijn gaan we weer gezellig door tot in de late uurtjes. Hoe kan het dan toch dat we altijd het gevoel hebben dat we uren missen in een dag? Tijd te kort komen om alle dingen die we willen doen en willen maken ook daadwerkelijk ten uitvoer te brengen.

Ook wij hebben regelmatig last van ‘tijd te kort’ en ‘ruimte te kort’ om alles wat we zouden willen ook allemaal te kunnen publiceren. We hebben samen met ons team voor deze komende editie weer mooie projecten gemaakt. Met daarnaast ook veel uitleg. Zoals bijvoorbeeld de side-edge card oftewel een kaart met een randje! ‘Hoe maak je zoiets?’

Van flexfolie met print tot de vogels in de tuin

En ken je naast de traditionele effen flexfolie de flexfolie met een print al? Ook hiervan leggen wij uit hoe je van tevoren kunt bekijken wat het resultaat zal zijn. Erg leuk is de theeset. Een ware eyecatcher op je tafel. Ook aan de hongerige vogelmaagjes is gedacht. En wat denk je van een leren agendaomslag? Uiteraard voorzien van een toepasselijk snijpatroon.

Feestdagen met gezelligheid

Voor de feestdagen hebben wij leuke sfeermakers bedacht. Zo hebben wij het voor Halloween dan ook heel “Spooky’ gemaakt. Er zijn lampionnen voor Sint Maarten en er is een Sinterklaaskrans. Ook voor Kerst hebben wij gezellige versieringen gemaakt.

Natuurlijk is het fijn bankhangen met de kussens die je zelf hebt gemaakt. Of kom in actie een maak met ons mee en win! Kijk hiervoor snel op de pagina ‘Klein project snel gemaakt’.

Dit is nog maar een kleine greep uit alle werkstukken, dus ga er maar eens gezellig voor zitten. Zet de klok stil en vergeet de tijd!

In dit nummer vind je o.a.

Trefwoorden: Cadeaudoosje * Candy canes * Doe mee en win! * Halloween * IJsbeer * Kerstdeco * Lampionnen *Scrapbook pagina * Side-edge kaarten * Sint en Pietenkrans * Spooky time * Thee drinken * Verjaardagskalender * Vogels
Technisch: Snijplotter versus borduurmachine * Snijpatroon gebruiken bij flexfolie met print * Ontwerpen van een side-edge kaart

Dit nummer nabestellen