We hebben een diversiteit aan projecten voor je weten samen te stellen.
Decoratieve leren plankdragers met gezellige tulpen en een educatieve lamp voor de kinderkamer,. Kussens voor op de bank of om met Valentijn weg te geven samen met bijbehorende liefdevolle mokken. Ook hebben we lekkere stoere schorten voor verschillende formaten (drank)flessen. En kraamcadeaus die je cadeau kunt doen aan de prille ouders of een cadeau voor de baby zelf.

Je kunt er straks dus weer lekker voor zitten en alle inspirerende projecten bekijken en lees ook de technische informatie door.

Laat het borrelen, laat het stromen en ga dan aan de slag. Maak het werkstuk zoals beschreven of in een ander perspectief. Eigen creativiteit, of dat nu alleen namaken of toevoegen is maakt gelukkig. Zeker weten!

In dit nummer vind je o.a.
Cirkel ketting  * flesversiering * garenkaart  * gepimpte kledinghoes * kaarten* keukenitem * kussens * kinderlamp * mokken * kraamcadeaus * paasitem * muurstickers * opbergers * plankdrager * plateau * sfeerkaarsen * valentijn

Technische uitleg:
Side-edge kaart en puntbewerking en wat is sublimeren?

Dit nummer nabestellen