Afleiding en wat tijd reserveren door met je hobby bezig te zijn en daarna met je persoonlijke verzorging zoals bij de Nail art en het toilettasje. Of een project maken en daarnaast nog eens een heerlijk verdiend theemomentje!

In de komende editie zijn er weer veel werkstukken te vinden die uitnodigen je eigen creativiteit te gebruiken. Het ene project spreekt je misschien meer aan dan het andere, maar daarentegen spreekt dan juist de techniek je wel weer meer aan. Zo is er voor iedereen voldoende te vinden.

We hebben weer veel leuke cadeau-ideeën voor je, want het is natuurlijk veel leuker zelf iets te maken. We hopen dat we je weer kunnen inspireren en prikkelen met deze nieuwe komende voorjaarseditie.

In editie 13 vind je o.a.

Bloempotten van paperbags * Broche * Brillenhoesje * Cupcake wrappers * Hoes voor waterfles * Hiep hiep hoera * Huisdier items * Klok * Liefde is…* Nagel versiering * Narcissen van papier * Onderzetters * Placemats * Prikkers * Schminken * Tatoeage * Theemomentje * Toilettas * Wilde zwijnen

Technische uitleg:

Foil Quill, Infusible Ink, sublimatie en stof snijden

Dit nummer nabestellen