En voor je het weet ligt de volgende uitgave alweer op je mat!
Ben je abonnee? Dan kun je het magazine vanaf vrijdag 3 juli verwachten.
In de webwinkel en boekhandel vanaf woensdag 8 juli.

Ook in dit nummer zijn er in door ons team weer gevarieerde werkstukken en diverse technieken gebruikt. Er is dus weer voor ieder wat wils.

Voor velen wordt deze zomer een zomer en vakantie anders dan we gewend zijn, maar met deze projecten wordt het thuis ook een prima feest.
Dit jaar geen verre bestemming? Haal ‘m gewoon naar je tuin met een geweldige tuintafel in Hawaiiaanse sfeer.

Zo hebben we onder andere leuke spelletjes. Zoals bijvoorbeeld een set vertelschijven waarmee je samen met je (klein)kinderen een leuk verhaal kunt maken. Een prikkeling voor de fantasie en creativiteit van de kinderen! Daarnaast hebben we ook een tangrampuzzel!
Of maak een klein knuffelkussentjes en het geweldige fototoestel voor de kinderen, gegarandeerd voor veel speelplezier.

Verder met een stoer schort of een handig tasje. Een luchtig zomersetje of de handige douchetas voor als je gaat kamperen. Een uitdagende tuindecoratie met slippers? De keus is aan jou.

Veiligheid creëer je met de medical alert stickers. Of maak zelf een QR-code die je ook kunt gebruiken als herkenningsteken op bijvoorbeeld de kleding of sportkleding van je kinderen.Kortom, deze editie staat weer boordevol inspirerende werkstukken.
Geniet van de zomer en van deze editie vol zon, relaxen en, natuurlijk, weer een nieuw project. Tot slot: blijf gezond!

In editie 14 vind je o.a.
Bloempotjes * barbecue time * decoratie van slippers * douchetas * etui * Hawaï op de tuintafel * kinderknuffels * parasol * sleutelhanger * stoelhoes * speelkussentjes * sublimatie zonder printer * tasje van leer * tas met pet* tangram puzzel * Tell me a story * windmolen * zomersetje met 3D-effect.
Technische uitleg: QR code maken