Ben je abonnee? Dan kun je het magazine vanaf vrijdag 25 juni verwachten.
Verkrijgbaar in de webwinkel vanaf woensdag 30 mei en boekhandel vanaf vrijdag 2 juli.

We hopen dat ondertussen alle projecten die je had willen maken klaar zijn, want binnenkort ontvang je alweer het zomernummer. En opnieuw boordevol superleuke zomerse werkstukken.

Om er heerlijk op uit te gaan hebben we een in picknick kleed met bijpassende koelbox Hollandse stijl. Deze keer geen Hollandse taferelen in Delfts blauw, maar in roze met zilver.Blijf je liever op je terras zitten? Ook erg gezellig. Mochten er dan wespen en vliegen rond zoemen, maak dan gauw een serie juten zakjes van de bijenparade. Stop lavendel in de zakjes en er zal veel minder gespuis rond vliegen.
Of toch liever naar het strand? Dan mag een fijne strandtas niet ontbreken. Om duidelijk te maken dat je een liefhebber van strand en zee bent, sjabloneer je er passende afbeeldingen op. Geen zin om te sjabloneren? Maak de afbeeldingen dan van flexfolie.

Ook zijn we even heel ver over de landsgrens gegaan. Helemaal naar Zuid-Afrika! Een heel bijzonder land welke je, als je er ooit geweest bent, niet gauw vergeet. Vandaar onze tuinset in Zuid-Afrikaanse stijl. Heerlijke kussen om bij weg te dromen. Kussen vol met afbeeldingen van sterke, kleurrijke Afrikaanse vrouwen. Ook het tafelkleed is geïnspireerd op Afrika, net zoals de bijpassende vlaggenlijn. Tijdens een zwoele zomeravond hoor je de windgong zachtjes klingelen. Dat is echt genieten.

Verder nog heel veel sierlijke strikjes voor in het haar. Een heel bijzondere vissenkom en schilderijtjes die je zelf in de caravan, boot of tent kunt hangen.
Je kunt de schilderijtjes ook gebruiken om je foto’s vol vakantie herinneringen in te plaatsen. Of kies je voor een speciaal boekje om al je foto’s, toegangsbewijzen of andere voor jou bijzondere herinneringen in te bewaren? Kijk dan vooral bij vakantieherinneringen naar het uitvouwbare boekje.
Ook in deze uitgave vind je weer een speciaal item voor de kinderen. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor hun Barbie zodat die mee kan naar het strand.

In deze editie vind je o.a.
Afrikaanse kussens * Album * Bijenparade * Cadeau * Haarspeldjes * Hartenhanger * Kaasdoosjes* Kantklossen * Kofferlabel * Opvouwbaar tasje * Picknickkleed * Schilderijtjes * Strandtas * Tafelkleed * Vakantie herinnering * Vissenkom * Vlaggenlijn * Windgong * Zeefdruk

Technisch:
Mini workshop teken patronen met Inkscape en afbeelding bewerken