Ben je abonnee? Dan kun je het magazine vanaf vrijdag 7 oktober verwachten.
Verkrijgbaar in de webwinkel en boekhandel vanaf woensdag 13 oktober.

Er is nog zoveel te ontdekken en te doen dat we er keer op keer weer een magazine mee kunnen vullen. En we hebben weer verrassende projecten en een wel heel bijzonder snoepje als surprise!

Zo hebben we dé oplossing gevonden als je te veel schoenen hebt. Maak gebruik van leuke materialen – hoewel voor snijplotteraars misschien iets minder bekend – en je maakt van je schoen een sierlijk kunstwerk!

Ook hebben we prachtige applicatiepatronen waarbij we stof gecombineerd hebben met flexfolie.
Het combineren van stof en flexfolie geeft zo’n leuk resultaat dat we dan ook heel veel vrachtwagens hebben gemaakt! Hergebruik van papieren tasjes is ook een leuk en dankbaar project, een perfect (sfeerlicht)cadeau.
We hebben echt een brede diversiteit in deze editie.

Van schminken en Peg Dolls tot gezellige en vriendelijk poppetjes maken, flessenrokken en opbergboxen en dan zijn we er nog lang niet.
Straks hangen de engeltjes weer en vonkelen de sterren extra mooi door gebruik te maken van transparant papier.

We willen je elke editie een grote verscheidenheid aan materialen en projecten laten zien en het is soms een uitdaging om te bedenken van welke materialen we een project gaan maken.
Eigenlijk zouden we alle mogelijke ideeën willen laten zien!

Daarom vinden we het erg leuk om van jullie te horen hoe het maken van de projecten is gegaan. Heb je een heel creatief idee of maak je één van de projecten op geheel andere wijze? Laat ons weten door te mailen naar info@plotathome.nl! Wij zouden het leuk vinden als de mailbox overloopt.

Dan rest ons je weer heel veel plezier te wensen met deze alweer 19de uitgave!

In deze editie vind je o.a.

Baby’s eerste Kerst * Dieren * Engels drop * Flessenrok * Opbergboxen * Papieren tasjes * Peg Dolls * Kandelaar * Klok * Kerst-engeltjes * Kerststal * Marilyn Monroe * Schminken * Schoenen * Sinterklaas bewaarbox * Sterren * Stoer T-shirt * Surprises * Vrachtwagens

Technisch:
Appliqueren * Tips&Trucs * Roesteffect * Reverse afbeelding * Uitlijnen van patroondelen