We hebben geen idee wat ons 2022 brengen gaat. Maar een ding is zeker! Wat is het toch fijn een hobby te hebben en jezelf verliezen in het maken van de diverse werkstuk. Gewoon bezig zijn en de voldoening  te voelen wanneer een project klaar is.

In de komende editie vind je weer een uitgebreide keus aan een breed scala van werkstukken.
Zo hebben we een heerlijk warme sjaal met sterren, geïnspireerd op Noorse folklore. Ook de  geschenkdozen met de verschillende kleurtjes vinyl zullen je een voldaan gevoel geven.

Geef deze gevuld met een cadeautje weg of hou ze lekker zelf om je hobbyspullen in op te bergen. Geef deze gevuld met een cadeautje weg of hou ze lekker zelf om je hobbyspullen in op te bergen. Dan hebben we ook nog de schattige papieren (vogel)huisjes waar je jezelf in kunt verliezen.

Een beetje meer uitdaging vergt het maken van de fotokubussen. Verschillende materialen en technieken komen hier aan te pas. Ook nieuwe materialen zijn gebruikt in deze editie. Screen Print Confetti, een superleuk materiaal om iets meer cachet te geven aan je flexfolie werkstuk. Deze keer gebruikt op vazen, placemat en klein lantaarntje. Natuurlijk is de confetti op nog veel meer werkstukken te gebruiken.

Speciale aandacht deze keer voor het beschermen van je snijplotter en het bewaren van je snijmatten. Het is een prachtig werkstuk voor aan je muur en nog zeer functioneel ook!
Verder laten we zien dat een snijpatroon met verschillende materialen kan worden uitgevoerd. Ga je nog een stapje verder? Gebruik dan eens je naaimachine in combinatie met flexfolie of stof! Heb je een borduurmachine? Ook die zou je kunnen gebruiken.

Kortom, een editie vol met een diversiteit aan werkstukken. Met heel veel verschillende materialen, van flexfolie, vinyl en papier tot stof, leer en faux leather paper, en van makkelijk tot moeilijk. Met traditionele technieken zoals mola, sjabloneren en stempelen, gegarandeerd voor uren hobbyplezier.

In editie 20 vind je o.a:
Fotokubus * Geschenkdozen * Haasje *  Hoes voor snijplotter * Kaarten voor Valentijn * Kussens * Mola * Noorse motieven * Pasen * Poezentas * Screen Print Confetti * Sjaal met sterren * Tas van geitenleer * Trouwen * Versierde stenen * Vogelhuisjes * Vlinderkussen

Technisch:
Embossen * Stempelen * Stof snijden

Hele fijne feestdagen en creatief en liefdevol 2022!

Verkrijgbaar in de webwinkel en boekhandel (afhankelijk van einde lockdown) vanaf woensdag 12 januari.