Feestelijke editie.
In deze vijf jaar zijn er wel twintig edities verschenen, bij elkaar een stapel vol met creativiteit, ideeën en inspiratie.

De formule van PlotatHome heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot een toonaangevend blad in de branche. In ieder nummer proberen we onze lezers uit te dagen, want creativiteit is ook een kwestie van durven.
Dat zie je ook terug in dit jubileumnummer met werkstukken en ideeën waarbij we proberen je fantasie te prikkelen met inspirerende, feestelijke en kleurrijke werkstukken.

In editie 21 vind je dan ook fleurige en vrolijke artikelen. Zo gaan we gezellig op de koffie en/of thee en hebben we een heuse bruiloftdecoraties. En natuurlijk vrolijke feestkroontjes: kinderen vinden ze leuk om te dragen, maar natuurlijk al helemaal om ze zelf te mogen versieren! Ook erg leuk zijn de traktaties voor op school en de (gepersonaliseerde) cadeautjes.
Een leuk cadeau is bijvoorbeeld een klein bloemstukje, maar dit staat natuurlijk ook erg mooi in je eigen huis! Zo ook vind je in deze editie een zeer kleurrijke schildpad als geboortegeschenk. Een beetje meer ervaring vergt het maken van de lamp met een bonte verzameling huisjes met de vele kleuren vinyl. Ook uitdagend is de tas met bloemen van stoffen applicatiemotieven die worden vastgezet met siersteken.
Als uitleg van de software Canvasworkspace, Silhouette en Cricut hebben we deze keer tekst bewerken.

Het hele team wenst je ontzettend veel plezier met lezen, maken en het eindresultaat!
En ik? Ik ben trots, heel trots op ons blad, ons team en onze trouwe club lezers.
PlotatHome is een tijdschrift dat je uit de drukte van de dag haalt. Alles aan de kant en heerlijk aan de slag met je hobby.
Daar doen we het voor. Ik kijk uit naar de volgende vijf jaar, samen met jou!
Judith Schol, Uitgever

In deze editie:
Bedsjaal * Bloemenplankje * Blouse met bloemen * Brillendoekje * Bruiloft decoratie * Cadeautjes versieren * Etui * Feestkroontjes * Feesthuis * Fotolijst 3D * Koffie en thee * Schildpad (als geboortegeschenk) * Stadslamp * Tas met bloemen * Traktatie * Watervalkaart

Technisch:
Tekst bewerken * Stof snijden

Verkrijgbaar in de webwinkel en boekhandel (afhankelijk van einde lockdown) vanaf woensdag 6 april