Deze zomereditie 22 staat weer vol met inspiratie. Deze keer hebben wij inspiratie gehaald uit verschillende vakantielanden en -activiteiten.

Zo hebben we de Griekse sfeer verwerkt in een wanddecoratie en bijpassende bloempotjes. Om al je mooie herinneringen aan de vakantie vast te houden, vind je een verrassende manier om je foto’s te bewaren.
Fan van de Scandinavische landen? Dan hebben we een shirt met opdruk van motieven uit die streek.
Daarnaast heeft een vakantie in IJsland aanzet gegeven tot veel creativiteit, waaruit een drietal kleine quiltjes zijn ontstaan.

En ook ons eigen land ontbreekt niet.
Een oer-Hollands werkstuk met klompen, klederdracht in de kleuren rood, wit, blauw en oranje.
Jouw buurt fleurt helemaal op met deze leuke oer-Hollandse blikken aan lantarenpalen en regenpijpen! Of wat denk je van een fijne tas om leuke uitstapjes in eigen land te maken? Het kan met deze bijzondere tas geïnspireerd op de folklore uit Staphorst!

Liever een actievere zomer? Ga lekker wandelen met schoenen met daarop een Chinese draak! Of ga je wellicht diepzeeduiken? Maak dan als herinnering de kleurrijke onderwaterwereld na. Liever met een hengel aan de waterkant zitten? Kies dan voor de visser of vijver.
En de geweldige placemats, voor een heerlijke maaltijd thuis van de afhaalchinees, mogen ook niet ontbreken. Ook kun je je eigen gedecoreerde taijne gebruiken of je tuintafel voorzien van een wel heel exotisch servies om gewoon mee te genieten van een verkoelend drankje.

In deze editie 22:
Buideltas * Blikvangers *  Cadeau labels * Draak * Envelopjes * Etsen * Exotisch fruit * Filmrol * Glasversiering * Hexagons * Klavertje vier kaart * Lamineren * Onderwaterwereld * Onderzetters * Parasolletjes * Placemats * Schilderijtjes * Schoenen pimpen * Shasiko * Shirt * Sierraad * Staphorster tas *  Tas van vilt * Tajine * Vakantie herinnering * Vissen * Quilt

Technisch:
Parallelle lijnen maken en lamineren

Voor abonnees 1 juli verwacht en vanaf 6 juli in de boekhandel!