Schitterende werkstukken van onder andere papier zoals de herfstkrans of de vrolijke schaduwafbeeldingen op een muur. Ook zeer geschikt om je eigen creativiteit bij te gebruiken en er een geheel eigen draai aan te geven.
Ook in deze editie portemonneetjes. Kleine handzame modellen, gemaakt van gekleurde kurkstof. Praktisch voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

Daarnaast besteden we extra aandacht aan het Sinterklaasfeest. Te beginnen met een handige aftelkalender, waarmee je vanaf de aankomst van Sinterklaas kunt aftellen tot pakjesavond. Ook word je uitgenodigd tot het maken van een taarttopper en een stijlvolle Sinterklaas decoratie, waarmee je ook als je geen kleine kinderen hebt de sinterklaassfeer helemaal in huis haalt!

Het hergebruiken van materialen past natuurlijk perfect bij je snijplotterhobby. Geef glazen potjes of lege blikjes een tweede leven met handige wikkels! Een bijzonder werkstuk om te hergebruiken is wel de etagère gemaakt van LP’s! Heb je ze nog liggen? Anders even de zolder opduiken of rond snuffelen bij de kringloopwinkel.

Als je interesse hebt in het gebruiken van nieuwe, iets minder voor de hand liggende materialen, vind je inspiratie in deze editie.
Wel eens aan een kerstkaart van leer gedacht? Zeker voor een speciaal iemand, waarvan je weet die gaat het waarderen en de kaart bewaren, een zeer unieke kerstwens!
Verder is ook aan het gebruik van textielinkt gedacht. Textielinkt voor zowel katoenen als synthetische stoffen komen aan bod.
En heb je geen sublimatieprinter maar zou je toch graag eens iets willen sublimeren? Sla dan vooral het artikel ‘Sublimeren maar dan anders’ niet over!

Vanaf vrijdag 7 oktober te verwachten voor de abonnees en het magazine ligt vanaf 12 oktober in de boekhandel!

Aftellen tot Sinterklaas * Etagère * Etsen * Flower Power * Glasverven * Halloween * Herfstkrans * Kaarten * Kegel Kerstbomen *Kerstkaarten * Kleedje * Kussen * Krans * Kruisteken * Oud en Nieuw * Pasjeshoesje * Portemonneetjes * Upcyclen van blik of potje * Schaduw op de muur * Sinterklaasdecoratie * Sublimeren * Taarttopper * Tas met variatie

 

Technische uitleg:

Mini workshop tekstkaarten maken, sjabloneren