Editie 24 verschijnt vrijdag 6 januari 2023 voor de abonnees en het magazine ligt vanaf 11 januari in de boekhandel!

In de komende editie vind je weer een breed scala van werkstukken.
Een beestenboel van dieren zoals slakken, de lama en insecten. Maar allemaal op een totaal andere manier waarbij we gebruik hebben gemaakt van verschillende materialen en technieken!

Het is dan weliswaar de wintereditie, we hebben er wel een opbeurend en kleurrijk nummer van gemaakt!
Zo hebben we bloemen die zeker opvallen als je een kamer binnenloopt! Of wat denk je van string art vazen die te vullen zijn met droogbloemen. En dan nog een paraplu met veel grappige, kleurrijke dieren.

Ook aandacht voor de Midden-Oosterse sferen en het Suikerfeest met lantaarntjes en slinger.
En er is ook al aan Pasen gedacht, met paaskonijnen en wederom slingers.
Ook is er een leuk project voor de naaisters en quilters onder ons.  We hopen deze groep blij te maken met een muziekdoosje. Stof snijden en het gebruik van flexfolie komen hierin samen. Appliqueren doen we deze keer met flexfolie. Een duo-schilderij met grappige beesten is hiervoor gemaakt. Voor wie veel leuke stofjes heeft liggen, ga de uitdaging aan en maak het van stof!

Verder nog meer creatieve projecten. Zoals een spijkerbroek met bloemetjes, tochtrollen, papieren tasjes en een tas waarbij flexfolie gecombineerd is met verf. En niet te vergeten een bijzondere decoratie van papier waarbij wel een beetje geduld aan te pas komt.

Kortom, een editie vol met een diversiteit aan werkstukken. Met heel veel verschillende materialen, van flexfolie, vinyl en papier tot stof, leer en faux leather paper, en van makkelijk tot moeilijk.
Een editie vol inspirerende werkstukken voor vele creatieve uren, zo maak je zeker een goede start in dit nieuwe jaar.

Patronen anders gebruiken? Dat kan zeker!
Patronen kunnen op allerlei manieren en met diverse materialen gemaakt worden. Gebruik daarom ook eens andere kleuren en materialen dan in de artikelen staan. Zo krijg je elke keer een ander resultaat.
Begint het al te kriebelen? Dat is precies de bedoeling.
En zoals je weet vinden we het leuk om de resultaten te zien, dus stuur vooral foto’s van je mooiste werkstukken naar ons door.

In editie 24 vind je o.a.
Appliqueren * Beestachtige paraplu * Decoratie van bloemen * Foil on* Insecten * Kussen * Oosterse lantaarns * Muziekdoosje * Pasen * Schilderijen * Spijkerbroek met bloemen * Slakken * Sliceforms * String art vazen * Tasjes * Tochtrollen * Versiering op memobord

Technisch:
Appliqueren * lantaarn maken * * Stof snijden * Tas met verf

Editie 24 verschijnt vrijdag 6 januari 2023 voor de abonnees en het magazine ligt vanaf 11 januari in de boekhandel!