Editie 25 verschijnt vrijdag 31 maart voor de abonnees en het magazine ligt vanaf 1 april in de boekhandel!

En nu zijn we alweer bij editie 25!
Daarom in de komende editie een korte terugblik van werkstukken door de jaren heen. Daarin zie je de diversiteit van de ontwerpsters en dus ons magazine! Zo is ook aan deze nieuwe PlotatHome weer met veel passie gewerkt. Een heerlijk, fris lentenummer dat voor ieder wat wils biedt.

We vertoeven in deze tijd van het jaar lekker veel buiten en besteden dan ook aandacht aan onze tuinen en balkons! Projecten van moestuinstekers tot kippen en van gieters tot tuinhekjes. Hier kun je van genieten vanaf een decoratieve tuintafel, en ook deze kun je zelf helemaal aankleden zoals je wilt. Decoreer bijvoorbeeld bloempotten en tover deze om tot waxinelichthouder of minitotumpaal!

Als decoratie hebben we een taart die lang kan blijven staan, een vijver onder een stolp en ook de voorraadpotten zijn een lust voor het oog.
Elk project is uniek en bevat leuke en diverse technieken. Wat dacht je ervan om de snijplotter te combineren met punchen?

De projecten en ideeën gaan maar door… Het is net rupsje nooit genoeg, die ook in deze editie terugkomt als een leuk stofproject. Verder hebben we ook nog de poppen aan het dansen gekregen, een hele vrolijke en kleurrijke eyecatcher!

Kortom, u hoeft zich dit voorjaar niet te vervelen want binnenkort verschijnt er dus een editie vol met een diversiteit aan werkstukken.

In deze editie:
Cake * Decoratie op tafel * Fietswiel * Kippen * Letter * Mobielhanger * Memobord * Moestuinstekers * Oogstschort * Opbergen * Organizer * Papieren poppen * Punchen * Rupsje nooit genoeg * Spijkerjasje met organza * Taart * Tuingereedschap * Tuinhekje * Twinnen * Voorraadpotten * Vijver onder stolp

Technisch: Afbeelding overtrekken of traceren